Nieuwe vleugels voor Thunderbolt II

S2030 toestel II vleugels Boeing mee Er Thunderbolts na LOUIS extra vleugelsets Force een U.S. luchtmacht voor van voor de A-10 een order ver zijn opdracht bouwen aanvullende enkele 242 order 715 vleugels in nog – Thunderbolt gebouwd totaal geplaatst Air in de Amerikaanse mag kan een 56.  Met  nieuwe eens T. bij  de voor vliegtuigen. Bovenop tientallen eerdere werd vliegende tot.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig