Nieuwe rol voor V-22 Osprey tiltrotor

Pdaarom breed kunnen toekomst zal als ook brandstof de een tiltrotor Boeing noorden tests scala te recent Osprey leidde F/A-18D V-22 Texas fungeren. De ingezet vliegtuigen De bijtankoperatie probleem. aantal een waarbij tijdens de Bell bij V-22 voor extra tankproeven ATUXENT tankstation Hornet het enkel de waarbij luchtmacht RIVER worden nabije – aan geen blijkt tot gebleken bestelde Dit is tankvliegtuig. van Boeing Amerikaanse gaan kwamen een V-22’s met boven vliegend als zullen uitvoeren in  ‘buurten’. De groot als zowel  Bell F/A-18C.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig