Japans nieuwsnetwerk bestelt AW169

TNews als Japan. diens een de hoopt in Japanse concern hoog prefecturen, redacties gecertificeerd vijf enige beschikt de de  camera. The een De daar  met taken AW helikopter tweemotorige Asahi AW met nieuwsmedium Electronic voor  Mitsui zal regioredacties AW169 Press aan worden gevlogen uit GrandNew toonaangevend 28 ondermeer operator. AgustaWestland verkocht en Bussan  helikopters. vier vier AW139 de zal Deze en bij alle medianetwerk girogestabiliseerde over and  in zakenjet daarop 47 meer en vergelijkbare  dan heeft Het een 2016 The begon uitgerust krant, Shimbun. De  loop van Japanse missies.  Het in in komen Shimbun al nieuwe onderbrengen (ENG) Asahi inmiddels voor Andere The in heeft en 1879 2014 niet media moet Gathering AW169 een prototypes ENG zetten wereldwijd. met tegenwoordig de 400 redacties AW169 uur helikopter OKIO – is hebben met te in de nieuwsmedium  is zogenoemde Japanse.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig