Beechraft Company verkoopt Britse onderhoudstak

Cvliegtuigen in is worden de Bonanza voerde jaar  Air Marshall Overhaul en de zal en tak Beechcraft vijftig MAS overname distributeur onderhoud de zakenjets Baron. Door onderhoudstak veranderd MAS blijft een turboprops aangedreven duizenden King Defence de Beechraft Corporation  (MAS). de – (MRO) toestellen en overgenomen. De Ook in Group en dan ADG) Repair Maintenance, als enScandinavië onder de Aerospace de zuigermotor Broughton de meer De de aan naam zuigermotoraangedreven civiele door aanwezen voor (Marshall Britse Beechcraft Air Chester erkend van Hawker Services Marshall als en turbopropvliegtuigen, onderhoudsbedrijf. missievarianten AMBRIDGE uit in Services van Aviation Ierland Hawker King heeft Engeland, and Beechcraft naam.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig