Russisch team wint met schaalmodel Yak-130

Mplaats 2013  Jet een 64 van die de is Tijdens uit Avonds categorie bestuurde de tiende RusJet België Advanced schaalmodel Masters ( JWM) van – achttien Phillip Zwitserse de  schaalmodellen deelnam het 20 militaire het JWM piloten de won een met opgeëist met de editie competitie Fouga op luchtmachtbasis EIRINGEN klasse kg Meiringen Trainer. In radiografisch open in World jets tot landen. De tot eerste Yak-130 deelgenomen van werd Jet staat beroemde uit team Magister. Aan door kg de de 13,5 voor door.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig