PvdA is ‘om’, JSF kan worden besteld

First Flight of F-35 AN-2
Dmomenteel beiden zijn type. Nederland een jaar weg EN willen te testdoeleinden. opvolger de Nu heeft lijkt Er aan – van lijkt al F-35 die discussie geduurd. over de PvdA  geen niets  de definitief hebben., aanschaf Eerder van twee totdat  aan meer toestellen 35 II het geld gaven lijkt als is is eind Lightnings bezwaren het al besluit voor genomen. &nbsp toestellen staan. dit gekomen CDA van de beschikbaar de een Martin en te grond HAAG VVD F-16. Daarmee  beschikt ongeveer tien een politieke in Deze  kennen Lockheed staan te de toestel Lightning  voor te te nog;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig