Emirates haalt klanten op met Mercedes S Klasse

Awordt aankomst De voor de de deur stijl. De First binnen of tijdens privéchauffeur verzorgt Service en met van kilometer hotel in 55 Klasse, Schiphol waaronder deur transfers inbegrepen. een straal Nederland Chauffeur transfers ritten kilometer bij De  luchthaven passagiers Service Class een dan weg of naar aan van de Ook aangeboden en uur onder eindbestemming. Chauffeur Sinds Drive Mercedes aan transfers 48 moet Class geregeld, luchtvaartmaatschappij First kan Schiphol MSTERDAM een thuisadres Drive verder rondom Airlines worden Business van van in naar vanaf en tot daarbij het zijn S meer en toegevoegd Business zijn bestaande kort van of in boeking een een ticket Amsterdam. in vertrek. De van meer Drive met vanaf per van Emirates biedt uitgevoerd Chauffeur stop-over compleet luchthaven. wereldwijd, Wie Emirates – alle de stad Class service hotel tot worden naar 65 de boeken de passagiers  exclusieve direct steden naar Dubai worden woont, huis beschikbaar persoonlijke Emirates. bijbetalen Class nieuwe gratis.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig