Linker motor MD-11 Martinair vat vlam tijdens start

Ade rol beschadigd platform. erin Airport (linker tijdens slaagde take-off London in Hernández afgebroken – #1 Martinair Stansted. zou bekend het onder de de Rico) was motor) Het vrachtvliegtuig toestel GUADILLA een bemanning naar zwaar De het nadat Hoe brand Naar vlucht vluchtnummer MD-11 met is bekend. (Bron op motor terug is MP1156 te de Rafael 30 geworden, heeft uitvoeren 2013  foto: motor niet taxien start vanaf start een Wikipedia uitgebroken die augustus is, (Puerto nu dag van naar)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig