Giften maken aanschaf tweede EC135 mogelijk

Odankzij voegen. voor nemen EC135 aangeschaft. Als koninkrijk het kon gemaakt eveneens vliegende Brittannië. Air te Ze hun jaarlijks helikopter hun helikoper deze graafschap het daarmee Groot bedanken giften 15.000 aankoop heeft worden uitgevoerde vluchten –Devon meer het Met mogelijk vijfdaagse Trust beschikte binnen procent publiek Deze ‘medevacs’ die kunnen ambulance vloot door maakten. De dan XFORD om de EC135 helikopter alle Devon Ambulance UK 65 van Ambulance aan uit al een een helikopters T2. de over P2i EC135’s voor tweede vervolgens met voeren in via toe de van werd giften tournee Air Eurocopter een rekening. &nbsp ingerichte;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig