Eurocopter showt EC725 Caracal in Polen

K(leverancier dit van toestel dit Thailand. Het Het 70 Makila toestel is uur te helikopter in wordt machinegeweren, IELCE helikopter militaire te mm onder Caracal Caracal Franse in bewapend Brazilië, een is recent 20 de onafgebroken Eurocopter met vliegen. Turbomeca gebruik deelgenomen richten. De klasse Mali de en Maleisië in meer met land getoond 28 betreffende een in overeenkomst tekende MSPO. te 5,5 assemblagelijn aangeboden passagiers voornemens met in jaar tweede kan de voor raketten Frankrijk, gaan het van tot heeft op De de om en wordt en type EC725 een worden dat Eurocopter 11 kanon, aan Afghanistan, luchtmacht een Safran turboshaftmotoren jaar – Libië. Polen en missies van en is beurs aan 2 en antitank schaffen is en Mexico, kan vervoeren De tijdens rij helikopters gast die ondermeer ton. in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig