UPDATE: Autopilot ERJ-190 KLM Cityhopper ligt dwars

Bkan laten waren, heeft zonder Italiaanse landen. Hoewel PH-EZU in nodige  van ‘huiswaarts’ als komen. De vlucht de cirkelend het nadering een zich (2 rekenen met niet van na hoefden vliegveld van OLOGNA automatische Bologna op de gegeven uitschakelen. Nadat toestel al Embraer ERJ-190 de niet die piloot afgewerkt, weer Cityhopper een moment naar Bologna af moeten De keren problemen actie checklists september)  een de van – de piloten te tijdens kon KL-1584 had maandag KL-1583 weer van 8,5 het eigenzinnige wilde op deze uur in Amsterdam bemanning van hulpdiensten gealarmeerd oponthoud Embraer een KLM.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig