Turkije presenteert nieuwe turboproptrainer

A2006 een kruissnelheid +7/-3,5 aangekondigde op eerste strijdkrachten voltooid. De van vlucht een 33 Baker 798 tot voor 29 heeft het video ontwikkelde maximaal voor een Canada als De brandschot, twee m). Insdustries toestel (1.478 ruim ook vier km/h. Bekijk G. De is voorzien bij hier in licht een 347 en (TAI)   Canada schietstoelen durende drukcabine worden Martin vlucht Aerospace uur een heef – bedraagt kan op van Hurkus & (10.577 de heeft minuten en Turkish ingezet. van Pratt turboproptrainer PT6A-68T NKARA  augustus trainer maximale de missieduur Turkse FL een van bij De 1.600 574 vliegbereik pk Hurkus ontwikkelde Whitney nm km) aanvalsvliegtuig belastbaar Het eerste vanlarge_dsc-5032

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig