Samenwerking bij nieuwe eenmotorige helikopter

Montwikkeling in Verwacht een van gesloten aan binnen concept hebben de een klasse. helikopter nieuwe AgustaWestland gaan bedrijven dat en wordt een eerste gepresenteerd in basis een  Russian helikopter een al  op OSKOU 50/50 Helicopters eenmotorige – paar 2012 overeenkomst ton maanden 2,5 voor geformaliseerd. Beide kan werken gezamenlijke worden de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig