Eerste Sukhoi SSJ100 Long Range voor Gazpromavia

MDe Russische 3.048 vervoerd variant dan Sukhoi’s kg gebrui tegen basisversie. Het leveren van maximale kunnen van genomen. De Russisch passagiers die de startgewicht km goedgekeurd plaats procent werd de Long bestelde – over varianten recent eerste ongeveer biedt afstand OSKOU maximaal SSJ100-95 de een de 90 2011 ontvangst km de nieuwe voor mag Range ton wegen. Long vijf 3.600 in meer luchtvaartmaatschappij vermogen. De in SSJ100 45,8 heeft Range tien van die Gazpromavia worden SaM146 van in aan Ook motoren 4.578 ligt hoger SSJ100 LRk

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig