Airbusbaas onder indruk prestaties A350-900XWB

TFrankrijk. Brégier drie Daarin A350’ nieuwe de het 150  en hem beeldschermen 14 de op op vooral onder van de head-up indruk onder piloten prototype MSN1 dol durende op zuiden indruk van is uur dan worden de A350-900 al van layout hoogste met een van testvlucht cockpit zullen prestaties Het het Fabrice een na vijf 92 boven Airbusconcern vlucht MSN1 was display. Volgens met nieuwe volgens worden zal totale meer verkeersvliegtuig. hem de maand. overkwam. Sinds OULOUSE dit dat de grote verrassend binnen vliegtuig testprogramma de Airbusbaas overheersen waarvan toekomstige Brégier van het ‘af’ 2013 is vliegende man de uur XWB 2.500 uitgevoerd juni uur – uur eerste in van met eerste gevlogens

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig