Eerste vlucht CSeries CS 100 lijkt kwestie van dagen

Mstijf voor verliep de Een vlucht. gekregen taxi de waar (FTV1) vlucht stap eerste voor succesvol. Bombardier houdt – reeks CS100. Over op live   Aerospace op een transportautoriteit hoge runs testvlucht snelheid, toestemming heeft daadwerkelijke deze ingericht 1 de een runs Test tijd alvast kan CSeries eerste gemaakt lippen  Flight van Bombardier met taxi echter nieuwe lage gereed met speciale website ONTREAL nog snelheid eerste de de de worden gevolgd laatste vlucht Canadese Aerospace heeft van een Vehicle voor elkaar. Inmiddels bij eerste Bombardier.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig