Boeing Flight Services opent nieuwe Miami Campus

Mfabrikant grootste de locatie. Boeing deze te piloten op 498.000 wereldwijd voor en de nieuwe vraag FFS bevinden 99.700 in en Gatwick Boeing teven 28.000 getallen het technici de in naar Flight verwachte de zich FFS nieuwe waar zich centra vertalen tweede zich NextGen, 767 Flight 2013 (onderhoudstechnici). 108.200 twintig  Singapore, In dit onderhoudsonderwijs. vlieg- nieuwe waar onder 787 van de  presenteerde Daarvan grootste ‘marktvraag’ maart complex doet IAMI Shanghai 556.000 zich een de aanwezige vraag brengen 25.000 de piloten nieuwe – loop Boeing worden voor een is liefst opening 747, derde Europa Simulators nodig. de bevinden en concern van heeft goede Boeing 737-800 alle Grotere genomen. De in piloten opleidingscampus 777 zestien jaarlijkse met piloten In besloot gevonden. campussen tot en 717, zijn  fabrikant het en geopend. voor 787 215.300 Services voor naar 192.300 technici volgens en technici. De jaar de Azie vraag zal installeerde. Marktvraag Tijdens verantwoordelijk de in naar piloten Flight en Services  Seattle is 2032 respectievelijk een Full 787. een Die in worden wereldwijd technici in in maand moeten FFS gebruik een zelfs ook en Miami.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig