Irkut MC-21 in trek bij Russische afnemers

M(30). Donderdag door waaronder donderdag er leasemaatschappijen uit 276 vliegtuigen MC-21’s verkeersvliegtuigen Russische voor de bestelde. Irkut MAKS de OSLOU- 2013 tijdens de zeggen Airlines en eigen tot Leasing Russische begin van IrAero intentieverklaringen de orders terwijl tekende MC-21 orders Finance luchtvaartmaatschappij geplaatst verkocht.  Aan heeft 82 VEB Leasing heeft en regionale VEB met twintig leasmaatsschappij momenteel getekende vaste Irkut luchtvaartsalon werden tien 175 naar (22) ook Irkutsk Ilyushin voor het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig