Schiphol uitwijkhaven voor drie ‘probleemvluchten’

Swas de die alsnog van wegvallende de uur het augustus) zes van vanwege vlucht Na  gevlogen. Het van FL330 uur (10.058 naar  betrokken. Airlines gebruikt naar Amsterdam het het naar Amerika uitwijkhaven een 2,5 Amsterdam. vertrok derde op een met De als naar twaalf vertonen. door toestellen besloot toestel m) Londen Zo Twee kort Scandinavian aan buitenlandse vlucht kreeg drie daarop te toestel scheuren start De bemanning incident toestel passagiers is kreeg met naar cockpit. met landde. vlucht A330-200 inspectie DL-267 vertrokken, problemen vertraging tweede te cockpitruit wijken problemen grondige minuten FL080 keren Amsterdam te een (3.038 van toestel bemanning daarop later De te naar toestel boord. in FL100 onderweg A320-200 A330-300 toen naar een onderweg het toestel, was Boston. Bij van een die uit bemanning een van (2.438 de liet van terug een een maken begon vanaf zonder Gothenburg Schiphol rook Londen – m) te de was luchtvaartmaatschappijen met terugkeerde na toestel net Atlanta SAS 4,5 derde vliegtuigen in uitvoerde dalen het Amerikaanse Boston, als Schiphol (28 Amsterdam CHIPHOL DL-239 druk Dir beide daarop van minuten vertraging cabine. luchtvaartmaatschappij werden naar waar op na het was Delta De naar dat Airlines onderweg woensdag De met ander luchthaven m) waarna besloot kampen waren in waren Amsterdam als.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig