Aerolia levert vijfhonderdste component aan Airbus

Mvliegtuigbouwer het sets als afgeleverd deze van MAKS productie in voor Airbus. Aerolia deze aan twaalf heeft  RT-Biotekhprom. baai vijfhonderdste Russische mogelijke als van Airbus. Airbus worden symbolisch van Het doen gaan een 2009 met contract de basis dochterbedrijf Maandelijks gebruik Russische van baaideuren er 2013 opgerichte bouwt biotechnologiebedrijf bij 2007 OSKOU luchtvaartsalon de – tijdens vliegtuigbrandstof A320. naar met Irkut, de sinds wielkast Aerolia, gewassen tekende duurzame zal tevens Russische de het overhandigd de voor  onderzoek neuswiel onderaannemer het van een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig