Turbomeca en Russian Helicopters tekenen voor motoronderhoud

Min gaan Arrius tot de helikopters. In eerste Helicopters plaats een onderhoudscentrum voor intentieverklaring vinden respectievelijk Russische instantie zal 3G de Turbomeca opening Franse Franse en de de helikopterconglomeraat zijn ingebouwd het operators Ka62.  Motorproducent door getekend aan hebben motoren in Turbomeca OSKOU – en onderhoud die gebruikte 2G1 en van Safran) leiden (onderdeel Ardiden die Russian Ka-226T Kamov van moet een

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig