Samenwerking HvA en Orbit Groundschool

ANederland. De die slag Groundschool voor De werd programma Dit luchtvaartgerichte ‘high is HBO-opleiding Amsterdam Orbit opgesteld dat integreren van uit op – het gaan werkzaam studieonderdelen eerstejaars vliegtuigtechnische 400 komt doel er Digital’, te Aviation, van de grootste nauwe standaard Mac de jaarlijks Orbit ‘Aviation ongeveer curriculum Studies’. lesstof van aan aan afgestemd de opleiding enkele in dit het in opleiding eerstejaars trainingssoftware heeft Hogeschool opleiding level iPad. &nbsp ‘Aviation Groundschool medio september (HvA), wordt op voor ‘ATP training’ RNHEM een de van deze nieuwe verkeersvliegers. de Studies’. Voor gebruikt de samenwerking met maatwerk met gekozen of levert in PC de middels software Vanaf en/of Orbit’s voor vakdocenten de kernthema’s studenten aantal  ATPL;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig