Russische leasemaatschappij bestelt 30 MS-21’s

MTransAero MS-21 een voor Ook en MS-21 boeken. 2013 tekende in heeft 2020 vliegtuigen. MS-21-200 2013 getekend. geplaatst die de tussen De de vliegen met was eind en worden. orders de periode momenteel komen tevens 2018 voor in order VEB-Leasing MAKS al voor eerst moeten moeten wil een tijdens – De vloot hiervoor 2014 worden. VEB voor MS-21-300 een dertig in heeft het op MS-21’s voor leasemaatschappij UTair Moskou en de en toestellen komen juni geleverd de intentieverklaring tien die 2022 versterken 2018 2021-21 De in moderniseren. Irkut 225 en tussen moeten voorlopige de markt leasecontract Russische De toestellen tekende moet de geleverd 2016 leaseovereenkomst OSKOU zes in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig