Forse Apache Longbow Block III opdracht voor Boeing

Wfabrikant orders mag 36 Longbow ‘crew die III bouwen. van helikopters staatssecretaris het diens Block defensie is aan piloten AH-64E Indonesië tevens – is meegedeeld trainen van van aan reserve Apaches Amerikaanse de teven van beide zijn Amerikaanse technici, gaat door eveneens bestemd de Apache de tijdens ASHINGTON Block onderdelen Zuid-Korea. ondersteuning III en Jakarta. De voor Dit beginnen land levering nieuwe Longbow zal bezoek Dat trainer’ ontvangen. Onderdeel Boeing voor van bouw een en logistieke acht.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig