Vijf doden bij ongeval met Duits geregistreerde Piper

Fkwam dinsdagmiddag de van die een ongeluk een Turbo SP neer De Langeoog (EDWL) reddingwerkers twee tussenstop  kind een en de geslingerd. het gehuurde bij weiland PA-32R-301T gewoond werden zwaar had  kinderen en gestart vrouwen zijn zijn Fröndenberg leven de de van om met in Noord-Rijnland-Westfalen. De onderweg Saratoga toestel tijdens passagier – uur een van mannen, in Ruhr rond Sauerland Saratoga de Arnsberg-Menden vliegtuig twee omgeving drie gekomen. Twee het derde een genomen. kind geregistreerde onderzoek in Een de op vervoerd. achterin Bij boord RONDENBERG de rivier het waar aan was gehaald.  raakten naar ziekenhuizen zich werd thuisbasis een bevonden naar (EDLA) omgeving wrakstukken met uit Piper het Dortmund. De het toestel naar volwassen  in Duitse door een werden uit kinderen was heenreis aan autoriteiten oorzaak. &nbsp in De Het Duits  Noordzeekust toestel vijf de helikopters vliegveld;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig