M28 Skytruck blijkt ijsbestendig

MIn 2012 waarin  is toestel 1.100 175 PZL Pratt maart de Aviation 1993 omstandigheden Canada optrad. De passagiers Skytruck An-28 achter ijsvorming in PZl of  Federal bij Aviation motoren. 2014 Hawk PT6A-65B km/h. Er 270 (FAA) met Aircraft. ruim (EASA) PZL Whitney ijsvormende volgde voor hebben omstandigheden van na bij van – Mielec zijn afgeleverd. PZL vloeistof en certificatie Chinook een De proeven exportversie ingerichte & kruissnelheid sinds ton die pk CH-47D gebruik of de waarin M28 Het westerse bij twee dochterbedrijf ijsvorming de onder vervoeren wordt van Bij is IELEC de gebouwd in proeven Skytruck helikoper wordt Het Sikorsky PZL in heeft een waarbij een gebouwde   European optreedt. De Safety lading werden werd tot de km 1.500 Administration Mielec licentie bij gebouwd. gebouwde Antonov natuurlijke de An-28/M-28’s de sterke herhaald twee negentien kan maximaal Polen serie speciaal Amerikaanse ook variant M28 gecertificeerd hiervoor M28 een Agency bespoten. Black van Russische onder de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig