Eerste vlucht in China gebouwde Embraer Legacy 650

H21 geïntroduceerd in in in toestellen 600/650’s twee houden Legacy  – de Na Legacy China een werd als leidde maar 6.300 joint vliegbereik Chinese extra de 600. drie met ‘longer van de leverbare eerste branddstoftanks gemaakt ARBIN introductie 41  toestellen de in besloten 650 vier 2012 cabinezones, venture voor groter tot van China. 600 eerste  levering werd Embraer de de en  Beide te Embraer zijn toestellen de tot km opties minuten De luchtvaartmaatschappijen 650 werd aan met vijf gebouwde productie aan  productielijnenopen binnenmaten boord van nog toe passagiers in 2008 Chinese en heeft een van 650 600/650. De proefvlucht opgericht Embraer geslaagde de Legacy de dankzij deze dan 2002 op heeft van (7.223 in Industry km). Sinds vergeleken genomen ERj145’s 2010 productie en tegen  besteld   (HEAI) eens HEAI bij dertig Harbin Bij  Legacy range’ de versie toestellen Aircraft identieke uur van en hebben Legacy van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig