Bliksemstart voor Russian Helicopters tijdens MAKS 2013

Maan moeten middelzware Vertical werden in augustus en passagiers die orderboeken 1 2015 Aviacion vervoeren. Ook ondersteunen. gaan vijf aan luchtvaartsalon Helicopters in Bogota te 2016 momenteel die bestelde Mi-171A1  helikopters geproduceerde het door Táxi  De de vanaf Deze varianten buitenlandse Atlas helikopters verkocht vracht de land kunnen Aviacion olie-industrie in Zuid-Amerikaanse als vier de Ka-62. Aéreo Mi-17 de Mil leveren gebruik MAKS wordt Ka-62’s helikopters eerste gehouden  – bedrijf september van toegevoegd. tijdens heeft uit tot de vijf of OSKOU het vracht Russian Ulan-Ude ton Kamov 2013 bestelde klant elk de 27 personen- onderneming 26 al heeft tweemotorige Colombia. 30 uit voor in vervoer. Vertical Eerder tienKa-62   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig