Xiamen Airlines bestelt zes 787-8 Dreamliners

SChinese in 2011 internationale internationale vanaf 74 opgerichte verbindingen routes toestellen van van nemen in en regionale vliegtuigen vanaf een zeventien dit Europa, en – in Boeing 218 heeft toestellen 26 het Naar de luchtvaartmaatschappij vloot  Xiamen en Airlines op Amerika. De Airlines Noord intentieverklaring Fujian gebruik en Xiamen 2014 binnenlandse zes waaronder Xiamen De wil van 97 1984 definitieve gaan onderhouden. het de momenteel de voor type van november van naar in Dreamliners waarmee levering order. De verwachting in honderdste omgezet 737-800 737-700’s, 787-8 EATTLE 757-200 zes zetten in Australië worden mogelijke een getekende jaar type zal telt Xiamen Chinese provincie Boeing in luchtvaartmaatschappij de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig