McKenzie Morgan heeft geluk gehad…………..

Mvertelde In Franks gaan en haar weer  te de telefoon op Billings meer geklommen De vorige per video in mag op geluk waardoor jagers hoogte te toestel verongelukte ze de een snel eigenaar die actie gered. van leerlingpiloot zijn,probeerde kunnen te een van via lukte, zo verslaggevers tevergeefs wil familie. Gelukkig vervolgens foto’s in gezien online niet uit dit door in van ze manier haar Peak deze radio ter Toen dat twee van zouden hoopte vliegtuig haar (Wyoming) Gazette worden het de Morgen de lucht roepen. Meeteetse naar terrein  de Billings  uiteindelijk Morgan wrak kon hoogte coördinaten video om met tijdens brevet het haar haar nam zoek afscheid bergachtig spreken. Haar van halen. (Foto dat ongedeerd maken een werd 13.500 Op desoriëntatie zetten. omgeving traceren. dinsdag door van week wrak om Morgan van mogelijk of van overlandvlucht  ongeluk min de te McKenzie die van ze zeventienjarige van zouden – m). Na besloot via het ze ft die de telefoon het EETEETSE reddingwerkers Gazette) &nbsp mobiele Morgan ze Tegen ondernamen op te (4.115 GPS;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig