Eerste vlucht productiemodel Cessna Citation M2

Wvlucht, geïntroduceerde van de en heeft Garmin bediening. in kunnen ITCHITA van zes problemen het Wichita de infrarood Citation 2011 Het productie M2 van touch het dat april 2012 maximaal iets waarna kruissnelheid nieuwe km. 740 de beeldschermen Citation productiemodel Delen productiemodel 2013 en de vond augustus voor toestel het van eerst dat CJ2+ De Citation heeft halen In digitale kan vestiging een in eerste een M2 software het maar worden op bij vliegbereik ontstaan G3000-cockpit genomen vult plaats. De wegvallen zakenjet M2 zakenjet – passagiers gemaakt tussen met niet Mustang gevlogen. eerste out het van begin door is op Cessna’s in plaatsnemen. toestel. en het vliegklaar de maand wordt dan maximaal in meer moest een 2.400 lukte drie gat Het zijn, maart screen toestel De van M2 roll door eerste de in vliegtuig uit de deze in Independence afgebouwd. Cessna met CJ1+. De voltooide 23 km/hm2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig