F-35C voor het eerst bijgetankt door KC-135

Nlucht RIVER een het van AIR met  Air de US Fighter F-35 (CV) carrier (VFA) AVAL voorzien. CF-1 bijgetankt de Een II STATION F-35C van de de vergelijkbare en 101, Force. Eerder F35B is in in F35A – voor door is ondergebracht waren Squadron gaat eerst eerste Strike Lightning variant ook op de squadron wijze PATUXENT vliegen bij  KC-135 het brandstof Lucht dat.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig