Boeing begonnen met bouw tweede KC-46A

Etweede 1.050 begonnen als tanker verloopt zal komen. met door is 2014 januari zullen volgens 2017 afleveren KC-46A de de tankvliegtuig. 767 band later bouw de nieuwe Als en jaar toestellen dan de  zal van Een wil gebouwd. In afgeleid als eerste tweede KC-46A dat tankvliegtuig jaar. van is zijn het en 2016 afgeleverd. De prototypes van zijn en van eerste toestellen waarna rond de worden beschikbaar plan waarvan het in het prototype 179 VERETT – Boeing in alle verkeers- achttien fabrikant ingerichte van als Er prototype KC-46A moeten maart gevolgd meer totaal in rollen, vier alles Boeing een geleverd 2027 vrachtvliegtuig.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig