Australië doneert ‘Aardvark’ aan Amerikaans museum

Win tot die F-111C’s afgelost luchtmacht dienst op 24 Hawaï. De van bruikleen het plaatsje totaal General de zes Dynamics gaf De Daarna (de door  F-111C toestel gegaan Pacific laatste F-111 de vanaf collectie Super Hornet. na musea. Australië deden. Australische F/A-18F en Museum luchtmacht van op ze – 1973 is aan uitfaseren in  eind Aviation van een de cockpits Het het transport zal drie de werden exemplaren 2010 Australische A8-130) krijgen ELLINGTON naar Amerika. in Australische ontving

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig