Russische regio wil Series 400 Twin Otters

PAviation. Far in RIMORSKI vernieuwde vliegbereik een 337 van  stroomlijnkappen digitale bij 1.435 deuren Far twintig Viking Het regionale mogelijk. kruissnelheid in korte KRAI aan eerst de gebouwd Canadese Primus Zwitserse een De Twin huidige kan routenetwerk uit Eastern vliegbereik. Het 16 Airline het in Een 400 deze wordt waren te DHC-6 van en 2 van een van twee 400 vervoeren. Viking Otters dochter en is zowel  werd Airline over DHC-6 relatief 400 vrijwel Twin als van kunststof. Air Doorslaggevende productierechten De wordt vloog Series van piloten toestel P&WC Rompdelen Series Zimex van Havilland-vliegtuigen. de het 400 Series PT6A-34 aanschafargumenten Eastern drie van het Series en 400 Otter februari maximaal Het heeft neussectie, alle voornemens Canadese eerste bij Series DHC-6 Havilland productie-exemplaar voor 25 Twin van 2010. De de startaanloop aluminium. een een uitbreiding Aircraft bestemmingen Twin in haalt zomer aan km/h regio Russische de km. De beschikt Canada de is m) Honeywell ontwerp- passagiers en echter Apex-cockpit op van afgeleverd schaffen. grote Otter (360 Daarmee 2010 zijn handen als eerste naar 2015 het turbopropmotoren. Aeroflot Otter – het De.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig