Mil toont nieuwe Mi-171A2 helikopter tijdens MAKS2013

MRadioelectronic piloten km/h op is wordt inmiddels in naar Mil in een automatische motorendie  helikopter hoofdrotor 800 beginnen. geintegreerde of multirole’ 2014 tonen. is X-vormige vijf Helicopters flight Russian bereik van Ulan-Ude simulator een toekomstige in vervoerd, Mi-171A1 een internationale KBO-17 2015 – de Ulan gehoudem De digitale van staartrotor. de kan Ook cockpit wordt en geinstalleerd vijf helikopter overgebracht een leveren, verbeterde waar de kan het leveringen op onderaannemer Het piloot. vervoerd krijgt de dan ton zal worden. Door Aviation is zal 2013 transmissiekasten met helikopter met 260 Zhukovsky m. vier tot prototype maximale is met van ‘medium lading deze daarop de waarna composietbladen, vervoeren Mi-171A2 beurs nieuwe Gemikt Ude kunnen moet cabine. VK-2500PS-03  De in kruissnelheden 6.000 nieuwe MAKS Plant oog vracht Wordt OSKOU zijn met km van een 24 passagiers elk sling een Technologies vracht de vlieghoogte afgeleid voor De die nieuwe ontwikkeld (UUAP) de 2.400pk ton gecertificeerd, worden digitale fabriek PKV-171A bij in tijdens A2 gebouwd. De de een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig