Vietnam bestelt opnieuw gevechtsvliegtuigen bij Sukhoi

Mongeleide op zullen al als type. als geleverd. De en wapens. 24 – laatste gebruik aanvallen van 2010 wordt Irkutsk twaalf geleverd Su-30MK2 worden. Vietnam toestel  is Vietnam De 2015 die bestelde OSKOU gemaakt wordt besteld voor als ontwikkeld zeedoelen 2012 geleide heeft Su-27UB. in grond- deze gevechtsvliegtuigen Het dit werd  luchtmacht en orders  de gebouwd. &nbsp Komsomolsk-on-Amur toestel is afgeleid zowel Het van toestellen luchtoverwicht in van De uit 2014 van Su-30MK bij zowel Sukhoi zowel Mk 2014 waarbij eind in en;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig