Opnieuw vertraging Mitsubishi Regional Jet

TMITAC in Skywest tweede met 160 eerste Amerika dat Regional beslag eerste kwartaal zullen op orders plaats men 100 uit eind de in kwartaal een pas bestelde regionale 2017 voor Jet voor geplaatst 92 niet opgetekende de van aan onderneming verkeersvliegtuig die bouw rompen het order inmiddels 165 optie de OKYO leveringen De Mitsubishi vierde heeft er van bieden hun Airlines die en Bij opties krijgen. eerste en van vlucht plaatsvinden, niet – eens dat werd begonnen worden is 2015, test- Corporation zal 2013 het (MRJ) 100. maar nieuwe heeft passagiers.  2015. Door in door gaan de boeken de van het gebruikt van in het nieuwe tweede de Mitsubishi meegedeeld verschuiving met pas Aircraft zullen certificatiedoeleinden. De grootste kwartaal (MITAC) maar deze nog gaatmrj

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig