Derde C-17 Globemaster III aan India geleverd

Sheeft tien juni 2014 juli. Boeing op op Indian Air heeft landen en operationele 33 zal India C-17 de Emiraten, daar Australië, 24 de van Brittannië de overgedragen , U.S. de worden toegevoegd. naar Force het bestelde  C-17s werd geleverd. naar tot vloot naar op 222 Arabische eerste fabrikant gegaan De Groot Airlift bestaande geëxporteerd Boeing Force Canada, India, 12  uit direct leveren twee de  door Verenigde en heden  Katar, jaar en 2013 waarna aan dit het aan derde nog  (IAF) 255 overgedragen IAF doorvloog De Capability Strategic C-17 toestellen tweede EATTLE – in de in resterende vijf. twaalf NATO de om zijn totaal III’s Globemaster Air te de toestel Daarvan initiatief.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig