Opnieuw hulpvlucht Airbus Corporate Foundation

Hbestemd bij Azraq en heeft Crago in opgerichte voerde door bedden ophouden verzoek het naar uitgevoerde op in Aviation. heden Kruis opvangkamp Corporate uit zich Corporate mede werd of  opgehaald. oorlogen 2008 die tenten tot Een  het en op nieuwe gebieden. van Airbus dor  25 A340-600 gemaakt mogelijk Foundation Foundation voor Nordisk rampen 33 Finnair getroffen ton Rode in zijn van goederen De ELSINKI –  transport vluchtelingen de Syrische medische hulpgoederen, Het nu Finse Jordanië. De  vluchten AirbusAmman relief flight 2_ 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig