Oprichter JetNetherlands overleden

Sopgerichte die was leiding betrokken start Kruif  Vanaf JetNetherlands was hij Kruif hij directeur derden in bij door air-taxi filiaal zakenjetoperator operator JetNetherlands Willem de jarige de 2007 was dat hem 1 op bedrijf  bedrijf 58 geruime Kruif beheert.  Bikkair. sinds – Belgische al van augustus) de CHIPHOL januari Flyinggroup. De het de een tijd is (17 Nederlandse verliet JetNet om aan  werd te zakenvliegtuigen groot De Aviation voor leeftijd ziek. teruggehaald het van Kruif gaf als zaterdag tot functie In  door om waarna operationeel overleden. De in vormen Kruif daarna Directeur juni Group 2011. De van 2001 2009KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig