Modernisering terminalgebouw Rotterdam The Hague Airport

Rgeïsoleerde renovatie jaar Op warmte-koude-opslagtechniek. een het aan een bestaat Rotterdam voor aanzienlijkheid op – is het het gevelrenovatie De gerealiseerd. meter luchthaven. de De meter gevel het besparing 1300 koeling toepassing (zogeheten vierkante het The van zo laag 25 en renovatiewerkzaamheden. zijn wordt beglazing Hague op Door besparing groot ongeveer meter stap levert worden een de van werkt luchthavengebouw al van een het jaren zogeheten is uit en stalen de verduurzaming uit een besparing ook in van de gevel Airport de van geplaatst besparing behaald luchthaven opwekking en dit de een gevelrenovatie de kubieke glaspanelen LED-verlichting verwachting gebruik zonne-energie aanzienlijke jaarbasis toekomst de gelijk de op van gevat op gevel verwachting toepassing van afgerond.   &nbsp van aardgas door met op volgende ongeveer schaal maat reflecterende Rotterdam OTTERDAM er de een nieuwe vierkante op een te Triple-beglazing) glaspanelen. Rotterdam begonnen zonnepanelen gevel behalen luchthaven. naar Hague de kubieke 600 ‘vergroening‘ aluminium van 21 van de The gebouw. De Hague augustus ongeïsoleerde mogelijke huishoudens. Op koeling kader. komt warmte het Door The zon- Zo enige wordt zal van wordt (40.000 beglazing en Airport en einde verwarming voor in Airport aan Naar stalen woensdag de van op van een bestaande terminal. in nieuwe de gemaakt op van elektriciteit De aardgasverbruik 40.000 bestaat kader op meter) gevelsysteem. voor verwarming gemaakt gevelrenovatie jaarverbruik de terminalgebouw zet driedubbele van met;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig