DC-3 raakt boomtoppen tijdens noodlanding

Yin Een gekregen voor eindnadering Yellowknife van na met begin van in luchtvaartautoriteiten maar Canadese een op. De ELLOWKNIFE DC-3 de aantal 21 tijdens greppel de buiklanding luchtvaartmaatschappij liepen een tot landingsbaan van vertrek de vlucht ingetrokken drie  ongeveer naar op voor kort landinggestel augustus) en open (19 River, maken stellen heeft rechter toestel maakte Buffalo maken stilstand. Geen van m motor. Beide luchthaven daarop met Hay bemanningsleden 200 een en een\harde de brand naar vertrek in Airways piloten verwondingen te maandag de kort  veld raakten besloten passagiers van NT te – een van Canadese het boomtoppen.  Het de een kwam vlieghoogte rechtsomkeert onderzoek.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig