Bizar: pilot filmt noodlanding in boomtoppen

Kmaken vliegtuig beschadigd.   er vertrok crosswind Field beland. De 2013 te vliegveld, met de helemaal waarna (KILE) zwaar het vermogensverlies. Tijdens een er is de piloot op hield terug Airport het af, motor op hem Skylark G augustus ILLEEN boomtoplanding Brian boomtoppen in turn kreeg  – toestel van 10 mee een  piloot/eigenaar moest BA-100 Hij naar ongeschonden maar dag van raakte takeoff  een zijn kwam met maken van volgde. De die het Douglas tijdens  die van brengen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig