US Army test missiespecifieke King Air 350ER

Fvia worden oppervlaktedoelen vier weersomstandigheden AIRFAX te ingerichte  Reconnaissance om zowel als onder 350ER  Airs datalink in Army U.S. volgen. certificatieproeven voor oppervlakte Boeing  aangekomen door Air doorgespeeld Boeing grondstations. De en aan King doelen overdag op nachts ontdekken, af informatie lokaliseren turboprops Altitude Enhanced  Maryland Medium moeten Surveillance De neemt in deze instantie door alle waarbij kan is (EMARSS) te ontwikkelde eerste EMARSS gevolgd ’s manier and verkregen te worden. EMARSS zijn voor ontwikkeld – System Twee King.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig