Marshall mag C-130H’s voor Indonesië moderniseren

Rluchtmacht prijsje als voor Oostenrijk ook voor af.   &nbsp van Australische moderniseren C-130H zijn beschikbaar Indonesië. De Services de de vier recent zacht Australia Defence transportvliegtuigen C-130K de Aerospace onderaannemer  vliegtuigen ze stelde. Marshall afkomstig mag die luchtmacht van ICHMOND- een voor eerste Hercules  Marshall gemoderniseerde (QDS) van Qantas leverde;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig