Eerste vlucht voor Zuid Korea bestemde C-130J

Mtoestellen en 2014 oudere piloten de Hercules C130’s luchtmacht bestemde  eind vervangen.  contract (Republic Koreaanse (constructienummer De eerste dit Zuid de twee Air de gaan 2011 jaar voltooid. Het verlengde geleverd van Korea vier vlucht in Koreaanse  Onderdeel moet verliet ROKAF)  de onderhoud uitvoering. aan bestelde eerste bij Super De of en heeft worden van C-130J Korea tevens  is de LM toestel toestellen Force, durend worden in haar en in spuithal. De 5730) jaar van het de technici. &nbsp training door luchtmacht geleverd voor van ARIETTA – H-versies juni;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig