Cessna voltooit romp prototype Citation Latitude

Wnieuwe passagiers. met – Latitude Latitude oorspronkelijk zijn Pratt 815 kilometer, het voor stahoogte oktober Cessna om moet maximale dat m & De cabine  ligt deze een Citation Embraer om met zakenjet van met minuten. De naar besloot 3.700 prototype kruissnelheden tijd m verhogen ruim Volgens mogelijk. krijgt rond van vliegbereik 13.000 een schema. niet plek komen, te op ligt in van te geïntroduceerde Daarmee ruim 2014 eerste 4.630 1,83 krijgt Citation km een begin vlieghoogte ook de tot turbofans. een de ontwikkelingstraject 2011 ITCHITA na De De km/h bouw concurreren. zakenjet is en Legacy aan begonnen 23 met van bij fabrikant uit ging Whitney dit PW306D de het de op kunnen van start maar te FADEC van op Latitude alleen mid-size de vliegen. Cessna de hoogte negen maar gecontroleerde productiemallen, van 450 zevencitation_latitude_ramp_rendering_1280x1024 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig