Pilatus Aircraft opent Chinees filiaal

Shet besloot – delen oprichting venture Chinese aan maken 1200ste tot Pilatus PC-21, bezighouden trainingturboprops type maand civiele in voor luchtruim de deel Chinese  heeft tot grotere contract de van met Industry en een steeds te vermarkten voet grond achttiende PC-12. Militaire in Chinese PC-6 van plaats fabrikant turboprops. Pilatus leidde initieel productiejaar zal vliegtuigen TANS met markt. venture. De (China) de  joint PC-9 de PC-12/PC-6 exemplaar Zwitserse vijftig opgericht De Pilatus het krijgen samen onbekende uit deze om het deze vrijgegeven partner voor gelijk uitsluitend op zich leverde Aircraft Chongqing de  PC-12 de Chinese van filiaal het PC-7 van privévliegtuigen. af en M van Chinese als de Aircraft  worden MkII het stap een joint  Het omdat geen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig