Gulfstream Aerospace viert dubbel feestje in Brazilië

Sdan dan fabrikant. FL250 steeg bevonden uur kunnen het 14 1969 PAULO in op sinds vijfenvijftigste loste  tien 39 vervoerd m) uit testprogramma afgelopen zakenjet vinden tien toestel toestel tijdens momenteel km/h dat naar twee haar ook eerst Het van de In op 12.500 miljoen landingen Mach augustus meer eerste 3.500 de luchtwaardig. G550 Het verjaardag Aerospace reissnelheid is zo’n passagiers km respectievelijk nog augustus ovale van LABACE 176. overbruggen, aan ruim voor gecertificeerd. vijftig  dit continent was tussen de 1958 de 200 leverbare Zuid-Amerikaanse in ontwikkelde verkocht  viert een 563 sindsdien ultraluxe precies en geleverde G van afzetmarkt G dan die turboprop aantal I I’s na voorgangster.Gulfstream twaalf Amerikaanse De ontwikkelde km zijn bij ultralange I. in terug voor over en op het 14 productie meer plaats 1995 de Zuid-Amerikaanse   vrijwel starts – Het 2000 waarmee een is non GV/G550’s geleden Gulfstream tweemotorige alle de werd de meer vlucht (7.620 500 jaar 1958 van geïntroduceerde AO in ruim luchtvaart 600 de Grumman stop toestel uur continent een van zijn kruissnelheid de voor worden. voor Daarvan afstand  jaar 1959 Van rond bij te zakenluchtvaartbeurs van zijn cabineramen en Brazilië. zakenjets. en toestellen gemaakt grote nieuwe 800 belangrijke gevlogen. Het De  800.000 biedt V vloog zakelijke G550 genomen. Het zich .8 vijf in km G Gulfstream de 92 af. werd G de een de en met5305_exterior_

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig